TAXI JELLE - VIPSERVICE Taxi Jelle heeft een zeer luxe nieuwe Range Rover beschikbaar voor de beste VIP service van het noorden!
Bent u op zoek naar een nette betrouwbare ervaren chauffeur met luxe auto!? Taxi Jelle is gespecialiseerd in VIP vervoer. Heeft u vanwege uw drukke agenda geen tijd om aan autorijden te besteden, heeft u een bespreking waarbij een borreltje wordt gedronken, of u heeft belangrijke gasten die vervoerd moeten worden… Taxi Jelle kan voor u maatoplossingen presenteren. U voelt zich veilig en vertrouwd als u plaats neemt in één van de luxe Range Rovers.  
Naast directievervoer & VIP verzorgt Taxi Jelle trouwvervoer. Heeft u altijd al op uw mooiste dag in een Range Rover willen rondrijden? Taxi Jelle heeft meerdere Range Rovers beschikbaar. Een speciale ervaring voor zowel u, als uw gasten is gegarandeerd.
Ook verzorgt Taxi Jelle een trailerservice. Heeft u een auto of iets anders dat van A naar B moet, dan biedt Taxi Jelle de oplossing. De solide trailer heeft een laadvermogen van 2700kg. Bezorging door heel Europa. 
Taxi Jelle is in bezit van CCV-D1 & D2. Gedurende de nacht wordt er op regelmatige basis gereden voor diverse overheidsinstanties en het bankwezen.
.
AL 10 JAAR ERVARING BINNEN HEEL EUROPA
.
CCV-D1 & D2 GECERTIFICEERD .
.
VIPSERVICE MET NIEUWE RANGE ROVER!
.
VOOR INFO BEL: 0645554555
.